Chipiona, Sol och strand hela året.

Apartment, Calle Caracola, 11550, Chipiona, Spanien

Price / Night
From 1143 SEK
Host of this place is Antonio F

Rent holiday accommodation on Hyrboende.se!

 •  Book smoothly online
 •  Secure payments with fraud protection
 •  No hidden fees
Holds
4
No. of bathrooms
1
Size
99
ID
5531
Conditions
Standard
Min. nights
4

Description

Translate to English
Ungefär 300 meter från de vackra stränderna i Regla och Camarón är denna magnifika lägenhet på första våningen i en villa byggd i ett mycket lugnt område med enfamiljshus. Ägaren bor på bottenvåningen i huset; Det handlar om två helt oberoende hus en från den andra.

Egenskaper hos huset:
Yrke: 4 personer.
Sovrum: 2
Badrum: 1
Ungefärlig bostadsyta: 100 m2 (inklusive terrassen)
Ungefärlig yta på terrassen: 30 m2
Luftkonditionering (kall / värme) i vardagsrum och sovrum.
Garageplats för en bil (ingår i priset).
Internetanslutning via kabel och via wifi. (Free).
Satellit-TV: Nationella och utländska kanaler.
Stor terrass på 30 meter med markis och trädgårdsmöbler.
Solarium.
Trädgård (Delad med ägaren som bor i bottenvåningen i huset)
Stolar, solstolar och paraply att ta till stranden.
Andalusisk turistlicens: VTF / CA / 01397

Terrassen .- Den har ca 30 m2, den är mycket solig, den har syd orientering. Det är möjligt att sola från morgon till sent på eftermiddagen. Den är täckt med en markis, som kan samlas helt eller delvis efter vilja. I det finns ett bord och fyra fåtöljer med sina kuddar och solstolar, stolar och paraplyer till stranden. Terrassen, som är skyddad från utsikten över närliggande hus, är idealisk för att sola, äta utomhus, läsa på eftermiddagen eller njut av sommarnätterna. Från terrassen kan du komma åt taket.

Matsalen .- Det finns ett matbord och fyra stolar, en konvertibel soffa som omvandlas till en dubbelsäng på 135 x 190 cm, en ingångskonsol och en sølvsmedmöbel. Det har luftkonditionering och uppvärmning, internetanslutning med kabel och via wifi och satellit-tv (nationella och utländska kanaler).

Sovrummet. - Har en dubbelsäng på 135 x 190 cm., Två sängbord och en inbyggd garderob. Den har luftkonditionering, värme och wifi. På begäran kan en barnsäng tillhandahållas.

Dubbel sovsal.- Det har två enkelsängar på 90 x 190 cm., Sängbord, inbyggd garderob, luftkonditionering, värme och wifi.

Köket .- Det är oberoende, det är fullt utrustat: Kylskåp, frys, keramisk spis, tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, mixer, strykjärn, vattenkokare etc. och alla köksredskap.

Badrummet.- Det finns bara ett badrum med dusch, 135 cm bad, bidé, toalett, handfat och hårtork.

Garaget .- Det har en garageplats för en bil.

Hur är området? .- Den lugna staden Chipiona ligger nordväst om Cadiz-kusten på Costa de La Luz, bara 52 km. Cádiz, provinsens huvudstad är den äldsta staden i väst (3000 år).

Ursprunget till Chipiona går tillbaka till romartiden. Det mest emblematiska monumentet i Chipiona kanske dess fyr, som är från 1867 och är byggt vid Punta del Perro, på samma plats där Quinto Servilio Cepión, tornet byggdes 140 f.Kr.

Vi kan också se Shrine of Nuestra Señora de Regla, med dess moriska kloster av XV-talet och bilden av Jungfruan (tolfte eller trettonde århundradet). Församlingen av Nuestra Señora de La O (XVI-talet), slottet byggdes troligen på ett annat av arabiskt ursprung runt år 1295 och "Los Corrales de Pesca" (tros vara romerska).

Från Chipiona kan du besöka vingårdar, School of Equestrian och Racing Circuit (i Jerez), hästkapplöpningen på stranden (i Sanlúcar de Barrameda), eller till rutten för de vita städerna i Sierra de Cadiz, norr av provinsen. Rutten går in i naturparken Grazalema, som förklaras som ett biosfärreservat, ett måste för dig som tycker om aktiv turism och landsbygdsturism.

Och inte långt bort, över floden, en annan naturpark, naturparken Doñana.

Sedan Chipiona kan vi göra utflykter till Cadiz (52 km), till Sevilla (105 km), till Jerez de la Frontera (27 km), till Ronda (150 km), till Malaga (260 och inte långt bort, över floden, en annan naturpark, Doñana km), till Gibraltar (145 km) till Tarifa, den blåsiga staden (150 km), till Portugal, Vila Real de Santo Antonio (250 km) och till och med till Marocko. För att åka till Marocko, kommer vi att åka till Algeciras (130 km), sedan ombord på färjan till Ceuta (1 timmes resa, 6 korsningar dagligen) eller till Tanger (1 timmes resa, 40 turer per vecka). Du kan skicka bilen på färjan.

I området Chipiona kan du se och öva på många aktiviteter, men särskilt kan vi njuta av dess 12 km. av magnifika stränder med fint gyllene sandiga, några av dem, belönade med Blue Flag of the Clean Seas of Europe.

House Rules

Vi kan inte ta emot husdjur.
Vill du röka? Du kan göra det, men snälla gör det på terrassen.
Firandet av evenemang är inte tillåtet.

Amenities

 • Suitable for families
 • Close to golf course
 • Wifi
 • Internet
 • TV
 • Air condition
 • Kitchen
 • Parking included

Map

Kalendar