Gångavstånd till paradisstrand

House, thailand, , ,

Price / Night
From 589 SEK
Host of this place is Håkan I

Rent holiday accommodation on Hyrboende.se!

  •  Book smoothly online
  •  Secure payments with fraud protection
  •  No hidden fees
Holds
4
No. of bathrooms
2
Size
69
ID
5514
Conditions
Standard
Min. nights
14

Description

Translate to English
Det här huset finns i bostadsområdet Pinary Park i Suan Son, Rayong, Thailand. Området som ligger direkt i anslutning till genomfartsvägen och väldigt nära stranden har 153 hus och en stor swimmingpool anläggning med grönytor. Inom området finns en restaurang, ett bageri och ett antal småbutiker. Strax utanför området vid stranden finns många restauranger och småshoppar, samt en helt ny och fräch 7/11-butik.

HUSET
Huset har 1 sovrum, 1 badrum och en balkong på övre planet och 1 sovrum och 1 badrum på nedre plan. Sovrumen har dubbelbäddar och plats för totalt 4 gäster. På nedre planet finns även kök och allrum. Allrummet har sittmöbler och en TV, samt matbord med 6 stolar. På framsidan finns en altan. Båda sovrummen, samt allrum har AC. Köket har en elplatta, kyl/frysskåp, mikrovågsugn och vattenvärmare. Badrummen har varmvatten.

Byte av sänglinnen och handdukar en gång per vecka ingår.

OMGIVNINGARNA:
I området finns det 4 större stränder som besöks i första hand av thailändarna själva. I synnerhet i helgerna. De stränderna är Laem Mae Phim Beach, Suan Son Beach, Mae Rampung Beach och PMY Beach i Rayong. Den senare besöks mest på kvällar, medan de övriga dagtid. Stränderna har många restauranger, butiker, solstolar, aktiviteter mm

Förutom dessa större stränder finns ett antal mindre stränder som är mycket populära hos "faranger" (utlänningar). Det är t ex Ao Khai Beach, Coca Cola Beach, Kim Beach och Be Happy Beach.House Rules

Husregler
Ordningsregler huset:
Kontakta husägaren så snart som möjligt om något saknas, behöver bytas ut eller repareras p.g.a. slitage. Inventarier är till för att användas, men vid skadegörelse eller stöld debiteras ni som hyrestagare. Kontroll görs vid in och utcheckning.
Det är inte tillåtet att sova fler än två hyresgäster per sovrum. Utöver detta finns möjlighet till extra sängar för två mindre barn.

Rökning är inte tillåtet inne i lägenheten!
Det är inte tillåtet att spola ner något annat än toalettpapper i toaletten. Toalettpapper får endast spolas ner i extremt små mängder i taget, annars blir det stopp!
Sortera gärna glas, metall och plast var för sig, lägg i påsar. Ska lämnas i avsedda sopkärl. Personalen tar i samband med avresa hand om smutsig disk på diskbänken, men a
All köksutrustning som använts under vistelsen skall vara diskade och rengjorda vid avresan.
Låg ljudvolym skall råda inom vårt område, speciellt mellan kl. 22.00–08.00.

Ordningsregler poolen:
Duschning är obligatorisk innan bad i poolen.
Badkläder ska bäras och tänk på att sola eller bada topless är förbjudet enligt Thailändsk lag.
Vid bad i poolen kvällstid skall detta ske med hänsyn, vilket innebär mycket låg ljudvolym.
Använd enbart plastglas eller plastflaskor/burkar vid poolen. Om vattnet i poolen behöver tömmas pga. glas-/porslinssplitter orsakat av hyresgästen, står hyresgästen för denna kostnad.
För små barn gäller att alltid bada med badblöja. Skulle olyckan vara framme och ett barn gör sina behov i poolen, står hyresgästen för hela kostnaden att byta vatten och rengöra poolen. OBS! Hög kostnad och besvär för andra boenden som vill nyttja poolen. Kan ta flera dagar.
Tag med er eventuella badleksaker från poolen tillbaka till lägenheten när barnen lekt färdigt.
Sten får ej kastas ned i poolen.

Map

Kalendar

Related accommodations