Underbar lägenhet i vackra Mellbystrand

Apartment, Kustvägen, 31260, Mellbystrand, Sverige

Price / Night
From 0 SEK
Host of this place is Kerstin B

Rent holiday accommodation on Hyrboende.se!

  •  Book smoothly online
  •  Secure payments with fraud protection
  •  No hidden fees
Holds
4
No. of bathrooms
1
Size
38
ID
1216
Conditions
Standard
Min. nights
1

Description

Translate to English
(Skicka mig ett meddelande innan du bokar så jag får ett litet hum om vem du/ni är)

Fem minuter från Mellbystrands vackra sanddynor ligger denna nybyggda lägenhet, perfekt för mindre barnfamiljer och par som vill uppleva sol, bad och god mat. Lägenheten ligger i anknytning till det anrika Strandhotellet, som har en mycket fin restaurang och uteservering. Strandhotellet har öppet året runt och under sommarhalvåret har de olika evenemang. Det finns även andra restauranger som håller hög klass inom gångavstånd.

Mellbystrand ligger 2 mil från Halmstad och det är bara en mil till Båstad. Det går lätt att ta sig till Båstad med cykel om man inte vill köra bil via motorvägen. Perfekt till tennisveckan alltså.

Lägenheten är på 38 m2, har två sovrum och ett stort badrum. Det finns även ett rum där man kan sitta och äta frukost och enklare måltider. Lägenheten är utrustad med både kylskåp, kokplatta och kaffekokare. Till lägenheten finns det även en balkong där man kan sitta och njuta av det fina vädret vi oftast har i Mellbystrand. I lägenheten finns det två garderober.
Lägenheten ligger insynsskyddat och precis utanför finns det parkering.
Det finns även möjligheter till att grilla om man vill det.

Stranden ligger som sagt fem minuter från lägenheten. Stranden räknas till en av de finaste i Sverige och är cirka 12 kilometer lång. Vattnet är långgrunt vilket gör att det är en bra plats för barn att bada. I södra Mellbystrand är det lite vanligare med vattensporter, det är många windsurfare och kitesurfare som söker sig hit.

Lägenheten går givetvis att hyra under vinterhalvåret med. Vintertid hyrs den ofta ut till skidåkare som åker till Vallåsen för vinteraktiviteter. Vallåsen ligger bara 25 minuter iväg vilket gör boendet perfekt. Priset under vinterhalvåret är något mindre än sommarhalvåret.

För de som bokar erbjuder jag även reducerade priser på mina behandlingar. Kerstins Hälsokälla erbjuder många olika behandlingar, bland annat massage och ansiktsbehandlingar som är mycket uppskattade. Använd kontaktformuläret om du vill veta mer om de behandlingar jag erbjuder. Ni kan även titta under min profil för mer information.

Amenities

  • Suitable for families
  • Close to golf course
  • TV
  • Parking included

Map

Kalendar

Related accommodations